Är det något fel på mig?

Usch, jag är verkligen jättetrött. Meningen var att jag skulle gå upp runt åtta i morse, när tror ni jag vaknade? TIO I TOLV! Helt galet är det. Det innebär att jag har sovit ungefär elva timmar, det är inte normalt. Jag förstår inte hur jag kan sova så länge. Nu har jag förlorat flera viktiga och välbehövande timmar. Lika bra att get to work med en gång.

Sandra är avundsjuk

Sandra är verkligen fokuserad på uppgiften. Jag fick just ett sms där det stod att hon ville klippa sig som killen i hörnet. Nämnas kan ju att han har något slags hårfäste som närmar sig fontanellen och förövrigt en form av pottfrisyr med tidernas fulaste lugg. Jag tror hon skulle passa utmärkt i det. En skönhet klär i allt!


Evighetsdag

Det känns som om denna dag har hållt på i all evighet. Jag är fullkomligt slut i rutan efter att ha suttit sedan klockan nio i morse och jobbat med grupparbete. Dagens uppgift var att sammanställa allt material vi har samlat in för att besvara vår forskningsfråga, något som är ganska tidkrävande. Förutom enkätsvar har vi också intervjuer och en observation som alla ska inrymmas. Till detta skulle vi dessutom skriva en diskussion och även en inledning. Nu sista tiden gick vi verkligen på sparlåga, men lyckades ändå få ihop det. Just nu känns min hjärna som en grynig massa där allt flyter samman. Det är på håret att jag kan stava mitt eget namn.

För tillfället sitter jag dessutom kvar i skolan då jag väntar på att Sandra också ska bli klar med sitt arbete. Jag ska nämligen hjälpa henne att flytta Duffy från Kristianstad till Sandvången som hon saknar så innerligt.

För övrigt har min kära moder stuckit till Bali där hon ska gotta sig i 18 dagar. Jag är inte avundsjuk eller så, inte alls. Det är ju inte så att jag måste stanna kvar i iskalla Sverige och tentaplugga hela helgen. Dock kommer min helg ändå att bli awesome, då det så!



      vs.  

Varför vara på Bali när man kan vara i skolan liksom?

Filmer på galen ridtur

Innan idag var jag ute och red med Saga. Hon fick rida min Gymirgris medan jag tog Heba. Båda två var ganska taggade ja. Vi brukar inte göra såhär (okej, kanske när vi rider tillsammans, men det är inte jätteofta). Knäppa är vi, men kul hade vi.





 

 


Day of purple

Jag är med i facebook-evenemanget "Bär något lila för att säga en självklarthet." Detta evenemang syftar till att alla, oavsett sexuell läggning har samma rättigheter. Bär man lila idag betyder det tydligen att man säger "It gets better till alla HBT-ungdomar (och vuxna) i Sverige som ännu inte har mod att vara öppna".

Alla kärlek är bra kärlek!


HAHA! Jag bjuder på bilden ^^,


Plugg och lite fler HKR-citat!

Jag studar lite jag. Försöker svara på instuderingsfrågorna, men eftersom jag inte är så intresserad av etiska principer gentemot deltagare i en undersökning (för tillfället i alla fall) råkade jag hamna här. Shit happens.

I vilket fall som helst så blev det några citat under gårdagens skoldag. Sandra har hittat typ världens roligaste mening i en av våra kursböcker. Såhär stod det: "Diogenes, en särling som levde sitt liv i en tunna, brukar ofta framställas som urtypen för en cyniker."
Lite festligt är det allt.


För övrigt handlade gårdagens föresläsning om deltagande observation. Ulf kläckte då ur sig: "Vi skulle egentligen ha gått ut och observerat idag.... Men det är kallt."

Lite senare pratade han om aktanter och sa då: "Ibland kanske man pratar med sin dator som om den vore en människa... Eller med kaffemaskinen."



Till sist hade jag skrivit "borde"teorier i mina anteckningar. När jag satt och slökollade på dem tänkte jag: " Varför i hela friden har jag skrivit borderterrier?"


Finemang. Nu måste jag återgå till Mays litterära mästerverk (om man får tro Lars).


Svenska språket...

Alltså. I svenskan har man verkligen konstiga synonymer. Som knoppa, betyder ju sova.

Hur tusen låter då: "Jag ska gå och knoppa i bara mässingen."

Gud vad töntigt.

Jag fixade det!

Jag är typ världens gladaste idag!

Vi fick veta att vi skulle få ut våra tentor idag. Jag som lider av prestationsångest har mått jättedåligt ju längre tiden har gått eftersom jag var rädd att jag skulle bli underkänd. När lektionen började lida mot sitt slut satt jag och skakade av nervositet. När tentorna väl låg framme på katedern kändes det som jag skulle spy av pressen. När jag äntligen kom åt tentorna skakade mina händer medan jag letade fram mitt namn i en av högarna. När jag väl såg det ryckte jag papperna från högen och höll det mot bröstet. När jag samlat mig tillräckligt kikade jag ner och såg de två ljuvligaste bokstäverna i mitt liv: VG! Jag vet inte om jag någonsin blivit så glad över ett prov. När pressen väl släppt satte jag mig på bänken och då kom det till och med några tårar. Sandra skrattade lite åt mitt töntiga beteende, som jag antar berodde på att spänningen äntligen släppt.


Nej fy fan. Jag är så jävla glad och stolt över mig själv. Man behöver inte vara gammal för att klara PA!

Ni är så fina!

Jag är jätteglad, för idag har det slagits besöksrekord i min blogg! Jag är superglad, ni är så gulliga som kollar på mina knäppa inlägg!!


Jag kostar till och med på mig en smiley :D

Alla som inte dansar

Jag och lillasyster dansar runt till Maskinens "Segertåget". Det finns till och med filmbevis på när hon dansar, bra att ha om hon är elak..

Haha. Jag kan vara sneaky jag också.

Mögelmögelmögel

Kom hem strax innan halv tre idag, så jag bestämde mig för att sticka till Ystad och inhandla lite kläder. Jag hade ett akut behov av vinterjacka nämligen. Det började bra med att jag hittade en svart klänning på H&M som jag gillade samt lite underkläder. Därefter letade jag vinterjacka i alla tänkbara affärer. Jag provade alla snygga jag hittade, men alla var för korta i ärmarna. Arg som ett bi sprang jag ut och in ur alla butiker, provade och suckade. Väl inne på Åhlens provade jag till och med en i storlek 46. Den var stor som ett tält på mig, men tror ni den passade i ärmarna? Såklart inte.

Till sist gick jag in på Team Sportia och ryckte en svart jacka. Äntligen en som passade i ärmarna! Thank god for that.

Dock är jag fortfarande irriterande. Det är inte så att jag är världens längsta tjej eller något, det finns massor som är längre än mig. Kan världen förstå att det finns kvinnor över 180 centimeter eller?


Biblioteksinformation

Yey! Mitt tidsinställda inlägg funkade. Fantastisk uppfinning. Hehe.

Just nu sitter jag i skolan och har biblioteksinformation. Jag och Sandra sitter mest och gör fula miner till varandra, så roligt har vi. Egentligen är det nog ganska intressant, man har åtminstone nytta av alla dessa sökmotorer som finns att tillgå. Medan vår "lärare" söker på ord som "stress" och "work" söker jag på "icelandic" och "horse".


Låter kul va?

Testing

Hm. Jag testar de här tidsinställda inläggen. Funkar det?

I vilket fall som helst borde jag sitta på bussen nu i alla fall! Och förhoppningsvis har jag sällskap av Malin en liten bit.

Köp en ordbok för fan!


Jag kanske ska utöka mitt ordförråd?


Ja, det går väl knappt att se vad det står. Kass kvalitet.


Professor Sjöstedt?

Jag sitter här och pimplar bubbelvatten. Då kommer man på konstiga tankar...

Just nu känns det som om man måste använda ett skohorn för att få ner mig i akademikervärlden. Jag passar inte riktigt, men det går om man verkligen pressar. Dock kan man få lite skoskav.

Tänk om jag fastnar där när jag väl trillat ner? Tänk om folk i framtiden kommer kalla mig Professor Sjöstedt och jag kommer vara en gråsprängd, ensam tant men glasögonen längst ner på nästippen. Jag kommer bo med en katt lika gråsprängd som mig själv och endast äga fotriktiga skor samt beiga kjolar. Jag kommer springa runt och prata för mig själv, samtidigt som jag skriver på min sjuttioåttonde avhandling.


Okej.. Kanske inte. Men det är inte ett helt otänkbart framtidsscenario!


Peptalk

En vis människa sa idag till mig: "Du är så bra på att vara snäll, trevlig och gullig till andra. Varför är du så jävla elak till dig själv?"

Jag har grunnat på detta nu i några timmar. Varför tvingar jag mig själv till en massa saker? Är de så himla viktiga egentligen? Jag är expert på att plåga mig själv. I gymnasiet tvingade jag mig själv till att plugga sönder mig, likaså på högstadiet. Nu sitter jag här, omgiven av böcker och försöker återigen tvinga mig själv till att plugga.

Jag måste fan skärpa mig....

Ska jag anta utmaningen eller ej?

Okej, jag har blivit utmanad till att videoblogga. Och inte nog med det, jag ska sjunga också? Vågar jag?

I vilket fall som helst så kommer jag känna mig urlöjlig, speciellt om jag ska sjunga också. Det är pinsamt. Tror ni jag vågar?

Ridning och lite arbete

Puh. Nur är jag hemma från stallet. Vädret är ju rent ut sagt pissigt. Tina hade massor att göra så hon ville ha hjälp med att strö uteboxarna och mocka + strö de i stallet. Det hade inte varit så farligt om inte hela halmbalen hade varit i en enda röra. Därför fick jag börja med att försöka få ut kärnan, vilket inte var det lättaste. Jag hoppade upp och ner på alla rundbalar och tryckte med benen, slet med grepen och hoppade på den. Min rygg blev inte glad av allt slitande med grepen så nu har jag världens ryggvärk. Lyckades åtminstone få ut kärnan till slut (man är väl hulk eller?) så jag kunde strö alla boxarna. Nu kan islandshästarna gå in i natt om det är dåligt väder!

Efteråt tog jag in min kära häst och red ett dressyrpass i ridhuset. Superskönt att ha det för sig själv.


Nu är jag som sagt hemma igen och ska ta tag i pluggande. Roligare saker finns ju...

Mer än uggla

Det blev lite mer än att bara uggla. För det första hade vi en liten dejt på Pizza House. Väldigt mysigt och trevligt. Efter det stack vi hem till Jocke där vi också träffade Malin, Per, Amanda och André. När killarna lämnade för TV-spel blev det en del tjejsnack och massor med snack. Då vi tröttnat på allt östrogen troppade vi in till killarna. Hängde där ett tag och sen satte vi igång "Taken". Mycket bra film måste jag säga, ganska rå.

Klockan är för mycket just nu egentligen. Jag borde sova. God natt!

Kvällens planer

Nej, idag tänker jag inte sitta hemma och uggla. Därför gör jag det hos någon annan helt enkelt.
Skämt åsido. Jag ska träffa Saugla och Christine ikväll, massor med trevligt!



Denna har jag snott från Sagas blogg, men tänker ändå göra den. I brist på annat liksom.

Fullständigt namn: Sannsiss Black Cap
Född: 1 november, 1999.
Ras: Cavalier king charles spaniel
Färg: Black and tan (svart och rödbrun)
Tecken: Jaa. De som hör till färgen helt enkelt..
Klädel: För tillfället: en tratt.
Favoritmat: Köttbullar (helst mormors)
Favoritleksak: Han har inga leksaker. Leker aldrig.
Favoritkompis: Mig så klart! Haha.
Typiskt Bonzo: Ha, lätt fråga. Han slickar hela tiden!


Jävla akademiker

Igår hade vi en föreläsning om PA-programmets skrivregler. Det är bara till att nicka och se glad ut, bara till att anamma detta nya språk. Jag förstår inte för mitt liv varför allt ska göras så krångligt. Om jag vill att folk ska läsa min avhandling och ta del i mitt arbete, ska det inte då vara enkelt att förstå? Akademiska texter kan ju bara läsas av inga andra än just akademiker. Oftast handlar det inte om att man inte förstår utan att man helt enkelt inte orkar arbeta sig igenom en krångligt skriven text. Det känns som regeln för att låta akademisk är att helt enkelt använda så krångliga ord och sen sätta dem i en helt ologisk ordning för läsförståelsens skull. Missförstå mig inte, jag älskar att använda lite invecklade ord som den ordfacist jag är, men det måste väl ändå finnas en gräns?

För att ta ett exempel kan jag ju berätta om när vi kollade på filmen "Ridlära" av Bo Tibblin. Inget illa ment om Bo Tibblin, men han är jäkligt tråkig att lyssna på. Till råga på allt säger han "det kan förefalla något paradoxalt att rida hästen i motsatta form som man strävar emot".
Que? Tror han att alla förstår detta eller? Varför inte bara säga att det kan kännas ganska motsägelsefullt att rida hästen i en annan form än den man strävar emot? Nej, bara krångla till det.

I min kurslitteratur står meningen: "Han förvaltade skolastikens logiska stringens och argumenterade för att all kunskap måste ha en fast grund."

Erkänn att den boken verkar intressant!

Jag orkar helt enkelt inte

Det blir inte så mycket bloggande just nu. Jag har helt enkelt inget roligt att skriva om, inga fina bilder att lägga upp. För tillfället är jag ganska nere och säkerligen inte så rolig att läsa om. Dock har detta inte med hunden att göra, han mår faktiskt ganska bra.

Nej, jag tänker inte ösa min skit på er. Jag överlever väl...

Ridning och löpning

Fick faktiskt lite plugg gjort innan idag, även om jag fortfarande behöver plugga mycket mer.

Runt tolv stack jag till stallet och red Gymir en stund i ridhuset. Jobbade med övergångar skritt - trav - skritt och det gick faktiskt bra. Han har lite problem med att gå direkt från skritt till trav, det blir gärna lite tölt/grisepass först men idag gick det bättre. Han blev lite mer på alerten också vilket alltid är trevligt.

Stalldagen blev inte så lång idag. Vill inte vara borta från Bonzo för länge, även om han är MYCKET bättre. Däremot stannade jag i Bäckhalladalen på hemvägen och intervalltränade den långa rundan. Känslan efteråt är såå härlig, även om jag inte är något stort fan av löpning överlag. Anledningen till att jag intervalltränade var just för att jag tycker det är så tråkigt. Jag kör jättekorta intervaller för att jag ska hålla intresset uppe.  På slutet brukar jag dock springa en lång bit i ett sträck, går mycket lättare när man väl kommit in i andra andningen. Samtidigt är det mycket roligare att springa när man känner att man orkar.


För tillfället har jag just stigit upp ur badet och ska nu ta tag i skolböckerna igen. Suck.

Morgonpigg?

Puh. Jag är ledig idag, men min sovmorgon gick i stöpet. Strax efter fem vaknar jag av att Bonzo (som befinner sig en våning ner) gnäller och gnyr. Yrvaket vinglar jag ner och ser honom sitta i trappan till nedersta våningen med rumpan på ett trappsteg, och frambenen på ett annat. Där sitter han med sin stora tratt och bara gnäller. Jag har fortfarande ingen aning om varför men jag har en svag känsla om att han hade svårt att gå i trappan med tratten på. I vilket fall som helst så lyfte jag upp honom till mellanvåningen och gick sen upp för att lägga mig. När jag har skola brukar jag gå upp vid den här tiden, så min kropp tyckte inte att jag skulle sova. Då kom jag på den briljanta idén att jag kan ju gå upp, käka frukost och sen plugga en stund. Dock bestämde jag mig också för att ta det lite lugnt första och dricka en kaffe latte. För tillfället sitter jag och tittar på Vakna! med the Voice.


För övrigt har jag lite andra grejer jag måste göra idag:
- Plugga (mycket!)
- Stallet
- Träna
- Hämta ut medicin till hunden
- Köpa nya ridbyxor/handskar?


De goda nyheterna måste jag säga är att Bonzo verkar må bättre. Han kan hoppa upp och ner från soffan själv och gnäller inte så mycket. Vi får avvakta och se, men jag känner mig positiv!



Söta, lurviga hunden!

Rubrik typ

Nej, nu stannar jag inte hemma och deppar. Jag drar till Saga och kräker lite. Skratt brukar vi i alla fall inte ha lite av!

Vädret?

Jag sitter och funderar på om jag ska skriva ett inlägg om dagens äckliga väder. Nu är det i för sig fint, men ändå.

Men det är väl vad vi svenskar gör, är det inte det? Pratar om vädret alltså. Har man inget att snacka om, så börjar man prata om vädret.


Nej. Inget Svenssonsnack idag.

Min hund...

Idag var jag och mamma med Bonzo hos veterinären. Han har fått stora sår på bakbenet och svansen. Vi tog även bort lite tandsten, klippte klorna och kollade på ett sår under tassen han haft ont av. Under tiden när han var sövd rakade han runt såren och lite så så att vi ska komma åt att smörja in honom. När han sen vaknade efter att ha varit sövd sprang han runt jättekonstigt, svansen helt på snedden och han gnällde i varje steg han tog. Det gjorde verkligen ont i mitt hjärta att se honom lida så hemskt. När veterinären såg att han höll på sådär, trots att han fått smärtstillande sa han att om det inte blir bättre kanske vi skulle fundera på att "låta honom somna in". Det är så hemskt att behöva tänka på det. Just nu ligger han bara på mattan och gnäller lite när han rör sig. Det är så synd om honom. Jag har fått ha honom i 11 år, vilket är väldigt länge för att vara en cavalier (de brukar ha hjärtfel). Han har ju varit ganska dålig nu, han har blivit opererad i båda ögonen och haft cancer i tassen. Jag vill ju inte att han ska lida, men jag vill ju inte heller att han inte ska finnas mer. Samtidigt känns det inte som ett "beslut" jag måste fatta, utan mer som en självklarhet. Har han ont, så är det bäst om han blir avlivad. Folk pratar om hur svårt det är att ta sånna här beslut, men jag tycker det är ganska självklart. Jag älskar min hund av hela mitt hjärta, och vill därför inte att han ska lida bara för att jag få ha honom vid liv. Det är en gammal hund som haft ett långt och bra liv. Dock är det svårt att föreställa sig en värld där han inte finns. Jag har haft honom sen jag var åtta, det är en lång tid.


Nej fy fan. Idag är ingen rolig dag. Många tårar har fallit. Vi får se hur det blir imorgon.

Bortskämd eller ej?

Idag när jag körde till stallet tänkte jag på en sak. Är jag bortskämd för att jag inte är bortskämd? Eller ja, det är ju inte så att jag har saknat något direkt, men jag har inte fått allt jag pekat på, jag har inte blivit runddaddat i hela livet. Jag vet att livet är tufft och man inte kan få allt man önskar.

Därför är jag nog bortskämd för att jag inte bortskämd helt enkelt. Jag anser att jag har en fördel i livet just därför.

I'm home

Nu är jag hemma efter gårdagen. Jag måste säga att det var väldigt lyckat, minus några grejer, men så är det väl alltid.

Jag tyckte det var för sent att ringa mamma halv tre på natten och be henne hämta mig så jag intog halva soffan. Den andra halvan ockuperades av Amanda och Per. Saga snodde sängen hon ja... Soffor är i regel inte så sköna att sova på, och denna var inget undantag. Därför blev det inte så mycket sömn för min del. Bättre blev det ju inte att när jag väl somnat trillade Elle på mig(?) och efter det hade jag vissa svårigheter för att somna om.


Nej fy tusan. Skoj hade vi. Jag har inte träffat stora delar av folket sen Bing hade 20-års fest så det var trevligt att se dem igen!


Puss


Ps. Jag gästbloggade i Sagas blogg igår. Inlägget kan ni läsa här!

Idag dårå

Jag tog typ världens härligaste ridtur i förmiddags. Den var lång och fartfylld - vilket vi gillar.


Efter stallet stack jag upp till Aurora och tvättade bilen. När jag bestämt mig för att ta insidan också ringde Saga som just slutat skolan. Hon beslutade att komma upp hon också, då hennes bil är en katastrofplats. Hon parkerade bredvid mig och skulle tömma mattorna inne i grönisen. Smart som hon är släpper hon ut allt grus/sand mellan bilarna. Vad tror ni händer? Allt blåser på min nytvättade, svarta bil. Saga tyckte det var väldigt underhållande, jag höll inte med. 

När vi kände oss nöjda drog vi först till Österlengymnasiet och hämtade papper åt Saga, och sen till Mårtens för att inta varsin baguette. För tillfället har jag precis skuttat ur duschen och ska snart svida om inför kvällen.



Puss i påsk! 

Sweeney Todd

Jag kan inte annat än älska den filmen. Jag blir helt begeistrad när jag hör låtarna, som jag självklart kan utantill. Jag och Saga brukar sitta och mögla, sjungandes på dessa. Alla vet ju att Tim Burton, Johnny Depp och Helena Bonham Carter. Jag har spenderat min torsdagskväll med att kolla på den, för varken första eller sista gången!


Här kommer lite information om detta mästerverk!

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street är baserad på en musikal med samma namn av Stephen Sondheim och Hugh Wheeler. Filmen kom ut 2007 och är en brittisk-amerikansk långfilm regisserad av Tim Burton.
Filmen fick en Oscar för "bästa scenograf"i men var även nominerad till "bästa kostym" och bästa "manliga huvudroll" (Johnny Depp).



Printat från när de sjunger låten "A Little Priest".


Mest för att jag är duktig

Erkänn att jag är duktig! Jag cyklade på vår motionscykel idag - wooow!

 

Dessutom hade jag och Saga ett kodat samtal på facebookchatten. Vi visste precis vad den andra snackade om, men jag lovar att ingen annan hade fattat!


Och imorgon är det party - det gillar vi!





Islandshästar = mysiga?

Islandshästar är ju bäst, det vet väl alla. Dock har jag empirisk erfarenhet (hehe, jag lär mig något i skolan) angående följande situation.

När folk får veta att jag har häst brukar de fråga vad jag har för sort, oavsett huruvid de kan något om hästar eller ej. När jag svarar "Islandshäst" brukar 98 % slänga tillbaka ett: "Åh, de är så mysiga!" Resterande 2 % himlar med ögonen och rynkar på näsan.

Ursäkta mig, men sen när är islandshästar "mysiga"? Jag tycker att de kan vara rent ut sagt förjävliga. Det är mycket häst i en liten förpackning. Sen att de generellt sett har ett ganska bra psyke förändrar inte saken. Många islandshästar har mycket motor och är svårridna. Vi kan ju ta min egen häst som exempel. Han är inte rädd för något, han skulle nog inte bry sig om månen trillade ner i hans hage, utan lugnt beta vidare. Dock är han inte det minsta "mysig" att rida. Han är oftast väldigt pigg, slänger sig ibland från sida till sida på vägen, backar ner i diken, byter gångart hej vilt och lite annat smått och gott.

Njäe. Jag skulle nog inte säga att de är mysiga. Dock har de andra goda egenskaper som jag värdesätter hos en häst, men mysiga - det är de fan inte.




En hel bunke omysiga islandshästar, med min egen djävul i täten.


Living

Jag har möglat mig och haft det bra nu i två dagar då jag har varit ledig. Det har blivit mycket häst och mycket sena kvällar.

Igår hängde jag i stallet och var bara hemma och degade. Måste säga att det var rätt skönt att för ömväxlings skull inte göra ett jäkla piss, istället för att kuta runt som en stressad idiot.


Idag red jag med Saga eftersom hon var på Sandvången på praktik. Efteråt drog vi till Ystad där jag skulle hitta en jacka - som jag inte gjorde. På hemvägen tittade vi in på Bollerup och hälsade på Krullebulle på Kräkvatten. Kräkvatten - you're missed dearly!



För övrigt är jag liiite irriterad. De skövlar skogen kring Sandvången och kör med sina tunga maskiner på grus - och sandvägarna. Detta gör att vägarna blir helt förstörda och förjäkliga. Det suger verkligen. Det är alltid vi ryttare som får skit för att vi förstör vägarna - BULL SHIT!




Heba hade stylat sig så vackert.



Saga blev trött så hon tog en ridtur på Wilmer.

HET

Jag är friii. I alla fall för ett litet tag. Angående rubriken så står det för "Helgen Efter Tenta" och det har också att göra med min tidsbegränsade frihet att göra.

Första tentan är avklarad och än så länge känns det bra. Jag tyckte jag hade koll på svaren, men man kan aldrig veta. Därför tänker jag nu leva efter ordspråket "det är bättre att ta ut glädjen i förskott än att inte glädjas alls".


I vilket fall som helst så blev fredagkvällen slapp. Efter några timmars skrivande var jag något mör i handleder och huvud så jag bestämde mig för att helt enkelt bara chilla. Sagt och gjort.

Lördagen mjukstartade med en skogsritt på Myran och avslutades med Bollerups höstfest. Trots att jag kände mig liiite för gammal hade jag jätteroligt. Har saknat mina ettor mer än jag trodde. Drog med mig Saga och Christine och jag tvivlar inte på att de också hade roligt. För övrigt delade jag och Saga på min 105 säng under natten. Jag trodde det skulle vara betydligt värre, men det gick att härda ut, trots att Saga snodde allt täcke...


I "morse" red jag ut tillsammans med Karin. Det blev en lång och härlig tur med jättefint väder. Gymir töltade bättre än någonsin och det känns som om vi äntligen kommit någonvart, trots vilan han fått (och förtjänat).

Stressade hemåt och blev upplockad av Saga för att rida på Graneborg. Hon, jag och Kristian tog en sväng (förvisso ganska lång) på Hörre, Elfur och Birk. Skulle prova några nya vägar, men det gick som det gick med det - vi fick vända hem.


För tillfället sitter jag och njuter av sista dagen i frihet. Imorgon är det tillbaka till skolan och nästa kurs.


RSS 2.0