Jag lever

En liten update: Jag lever! Jag har faktiskt inte dött utan mammas dagliga tillsyn, jag får mat i mig varje dag och allt är prima ballerina. Bloggen är den enda som lider, men det är väl inte hela världen ändå?

Rapport

Jag och Saga rapporterar direkt från baren - all is well! Vi ses imorgon!


Spännis

Jag tycker jag ser riktigt kvinnlig ut nu, åtminstone mina nackmuskler...

Seriös som tusan

Det här med bloggandet går ju lite si och så, det är svårt att hinna med detta också varje dag. Jag har just landat i soffan efter ett styrkepass på gymmet. Mina muskler är helt slut och jag blev trött i armen bara av att prata i telefon. Imorgon är det dags för miljöträning igen, som jag längtar! Gymir fick därför bara en långpromenad i skogen idag så att han ska vara fit for fight imorgon. Snabbputsade hans sadel och träns dessutom. Vi får se om Gymir tycker elden är mindre läskig denna gång, sist var det ju det enda som han reagerade på över huvudtaget. Det går säkert jättebra!

INFLYTTAD!

Jag har inte uppdaterat på några dagar, men nu är jag inflyttad i min lilla lägenhet! Måste säga att den blev himla mysig - jag är såååå lycklig! När jag är ordentligt installerad ska jag ta lite bilder och lägga ut så ni får tjuvkika.

Det drar ihop sig

Nu börjar min lilla lägenhet bli riktigt hemtrevlig! Har diskat allt porslin och mina andra köksgrejer, lagt in handdukar, lakan och fixat med lite ljusstakar. Mamma har skänkt en hel del saker som hon vill bli av med, men som jag behöver. Imorgon åker vi till IKEA med mitt fina släp för att köpa en soffa och andra grejer - längtar! På kvällen vankas det partaj, är det fredag så är det!

Morgondagens dåliga är att jag inte hinner träna imorgon, men har gymmat med Sandra idag, så det är väl acceptabelt.


Framtidsdagen

Någon mer än jag som älskar goodie bags?


!!!

När tre veckor efter en tenta har fortskridit är det dags att få tillbaka den igen. För mig är det alltid en ångestladdad upplevelse, jag vill veta, jag vill inte veta. 99% av gångerna är jag 100% säker på att jag har kuggat. Idag har jag gått runt och haft ont i magen samt velat spy eftersom jag visste att tentorna skulle lämnas tillbaka idag.

Min ångest var totalt onödig och min sinnesstämning kan närmast beskrivas som euforisk. Att få tillbaka ett resultat med 34/36 poäng och ett fett VG är mer än underbart. Min ångest är död för denna gång - LYCKA!


I'm sexy and I know it!

Seriöst, det måste vara världens mest underbara låt - håller ni inte med? Jag blir glad, peppad, danssugen, hoppig, skuttigt och en hel massa andra positiva adjektiv. Den är lätt att dansa till, man känner sig het som tusan. Dessutom ger den en äkta egoboost! Vi borde alla gå runt och sjunga I'M SEXY AND I KNOW IT! Mer sexiness åt folket!

ONSDAG!

Nu är det onsdag minsann, och jag har ju som sagt lovat att avslöja vad jag har varit så hemlighetsfull med...

Det är nämligen såhär att idag har jag skrivit på kontraktet för en liten etta här i stan! Jag är väldigt glad, vi ska börja flytta redan idag då lägenheten står tom och allt! Förvånade?! Jag är glad i alla fall!

Tröttis

Nu är det dags för mig att skalla kudden, hade tänkt somna till "Burlesque" (awesome film). Imorgon är det onsdag - och då händer det roliga grejer! Dessutom fick jag hem min kurslitteratur idag - 1700 spänn - KACHING!
Men jag älskar ju lagboken så!

Seriös

Ja, ni förstår väl att min videoblogg inte var så seriös? Det jag sa är sant, men varför i hela fridens namn skulle ni vilja veta det?

Nej, ikväll var jag på förlängt medelpass, jobbigt som tusan - men skoj. Under avslappning uppstod följande konversation mellan mig och Sandra (viskande i mörker):
Sandra (tar min hand): Åh, vad romantiskt! Kolla det är fullmåne ute!
Jag: Mm, önskar du att jag var Erik nu eller? (Hennes pojkvän)
Sandra: Nej, du är den bästa att ligga här bredvid helt svettig och...... kladdig
Jag: Ja, jag känner riktigt hur hjärtat slår hårt i bröstet.

VLOGG 1


Yey

Tagga föreläsning om studieledighet. Min bästa vän är självklart med!


Make you sweat

Cirkelfysen är ren och skär tortyr, jag är helt slut och den som ber mig göra en enda armhävning till, knäpper jag på fläcken! Jag tror att jag svettade runt 15 liter, och nu känner jag mig mest som en urvriden disktrasa. Trots allt det där, finner jag ändå något slags nöje i att gå dit och ge allt vad jag pallar och förmår, lite smått sjuk i huvudet är jag.

Nu försöker jag ordna saker och ting inför lag-SM, ett jätteprojekt som tar massor med tid, men det måste gå! Blir eventuellt ett besök hos Jocke och Malin sen också!

Min nya låtdrog

Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder...



På onsdag, på onsdag

Är nu på väg hem efter föreläsning i skolan. Pratade om semesterlagar och sådant kul idag. Våldgästade Sandra och Rasmus sen eftersom bussen får en timme efter att lektionen är slut.

På onsdag ska jag avslöja hemlisen. Vill inte ropa hej innan allt är klart! Ikväll väntar cirkelfys - tuff start på veckan med andra ord.


Exakt det du sa

Värre än så blir det inte, underbar bild!


Myssöndag

Jag, mamma och Bonzo myser i soffan med Wallander - Dödsängeln. Nu är veckan slut och nya äventyr väntar bakom hörnet!


Voxer

Har pratat med Lisa via Voxer, en ganska kul app som fungerar lite som en walkie talkie. Tillsammans har vi gjort planer för helgen och snackat skit.

Fick dessutom en supersöt bild på Bella!



Kläder efter väder

Sandra väckte mig ur min morgondvala i morse med ett sms med förslag om promenad. Jag tackade ja och vi gick en lång promenad i Vårhallarna med kall februarivind bitande i kinderna. Gårdagen spenderades i Ystad med en början på Donna Gina och sen dans natten lång på Öja. Knappen och Hakim var DJ:s, men jag måste säga att jag är mycket besviken på musiken som mest bestod av house. Kul hade vi i alla fall, det är det som är det viktigaste.

Jag och Saga är något slitna efter nattens bravader så för tillfället halvligger vi i hennes säng för att kolla på "Aladdin". Saga lånade Gymir innan idag för att hålla lektion för en tjej som annars rider Ålbjörn. Alla andra hästar var utlånade idag så jag sa att det gick bra att ta Gymir. Jag är ganska ordentlig när jag rider annars, så Gymir verkade uppskatta att få springa runt lite som han ville - han var både pigg och glad!



Skåne bjuds på rejäla minusgrader så både jag och Saga ser ut som Michelingubbar i stallet.


Saturday it is!

Taggen nu flickor och pojkar!


Bottenlös eller bara djup?

Jag ser ofta mig själv som en ganska djup människa, en människa som tänker väldigt mycket. Ofta önskar jag att jag vore mer impulsiv och spontan, men det är svårt att ändra ett djupt inrotat mönster.
Även om jag i vardagen skojar och stimmar ganska mycket, så är det ändå en djup Louise som finns kvar till sist. Allt ska analyseras och granskas in i minsta detalj.

Samtidigt skriver jag sällan djupa inlägg här i bloggen, här är jag mer vardaglig och försöker ha en lättsam ton. Ibland jämför jag mig själv med Anna Ellinor som går helt banans i sina videobloggar, men skriver annars väldigt seriösa inlägg. Även om jag är ganska analytisk själv finner jag inget nöje i att läsa hennes inlägg. Videobloggarna kan jag däremot sitta och asflabba åt.

Lätt schizofreni eller kanske bara helt normalt?





Gårdagen

Att jag och Saga skulle lyckas sitta hemma och bara mögla en fredagkväll var ju bara till att glömma. Mitt i natten får vi sug efter att bygga snögubbe, men inte en jäkel vill hänga på. Just exakt därför ringde vi Gegga, och han sa till oss att komma dit där han var - sagt och gjort. Jag och Saga sladdade iväg till Östra Vemmerlöv och våldgästade han och hans polare när de spelade TV-spel. Vi lyckades till och med få ut några av pojkarna i snön, men eftersom termometern visade på 15 minusgrader, var det alldeles för svårt (omöjligt) att forma en snögubbe. Av den anledningen gick vi därför in och satte oss framför brasan igen (i alla fall jag, pågarna var så varma att de öppnade ett fönster). Runt fyratiden körde jag och Saga hem för att sova, meningen var att jag skulle hjälpa henne morgonfodra i morse. Räddaren i nöden var Tina som sms:ade runt fem att det inte behövdes = sovmorgon!


Ikväll blir det utgång med Säääändra - hoppas på en bra kväll!

Insnöad på snö

Jag som för det mesta ogillar snö, kan inte hjälpa att det är otroligt härligt att rida i! Jag, Saga och Angelica tog idag en lite längre tur i skogen kring Sandvången och det var alldeles, alldeles underbart! Gymir är pigg på trevligt sätt och stövlade på rejält i traven. Eddie hängde på väldans bra, men Julle hoppade mest runt 50 meter bakom (ni vet, dressyrhästar). Alla vi coola hästbrudar var klädda som michelingubbar i termobyxor, stora jackor och långa halsdukar. Trots rejält med kläder är mina tår fortfarande ganska stelfrusna, men det var det värt!



Gymir förra vintern när han precis kommit hem från djursjukhuset.

Däckad

Känner mig avslagen och ganska trött. Ligger i Sagas säng och kollar på "Catwoman", Saga kontrollerar jämt och ständigt att jag inte facerapear henne (inte skulle väl jag?).

Det hemliga uppdraget idag kan jag inte säga så mycket om än. När jag har fattat ett beslut återkommer jag.

Uteritt i snööö

Fast att det är kallt som en isbjörnspitt så kan jag inte låta bli att smågilla vädret. Solen sken och det var alldeles lagom mycket snö ute för en ridtur på världens bästa häst! Gymir var pigg och glad, verkade uppskatta det hela lika mycket som jag gjorde. Vi travade, töltade och galopperade, han var med på noterna. Hoppade en stock och Gymir hoppade av ungefär fem meter innan, vrålade BANZAAAAI i sitt huvud och satte av i galopp - härligt med en så levnadsglad typ!

Snö?!

Oh lord vad det snöar! Jag såg mer eller mindre inte vägbanan över huvudtaget då jag körde hem från Hammenhög. Var glad att jag tog Volvon och inte Renaulten, den sistnämnda hade aldrig pallat...

Idag kikade jag in på banken för att skicka min tidrapport för januari och säga vilka veckor i sommar jag kan jobba. Känns otroligt skönt att redan ha sommarjobbet ordnat. Kommer förmodligen att vara mest i Ystad, men det gör inte mig så mycket, trivs bra både där och i Simrishamn!

Efter min bankvisit hoppade jag i jympakläderna och körde till gymmet (jag och Sandra hade en date 15.15). Är obeskrivligt nöjd med mig själv som körde en hel timme på cross trainern, svetten rann - men det var det värt. Christine bjöd på mat nu ikväll så jag är mätt i magen dessutom!


Imorgon händer det något spännande klockan 10.00. Undrar vad det kan vara...

Bilarna då?

Glömde ju informera om hur det gick med bilarna idag! Vi kollade på lite olika, mamma tycker att jag ska köra på en mindre bil, så det lär väl bli så i alla fall. Jobbigt att vara bilintresserad och önska en bil med många pållar under huven, något min ekonomi INTE tillåter. I vilket fall som helst så provkörde jag en Mitsubishi Colt från 2010. Blev positivt överraskad då den kändes ganska pigg, är bränslesnål, samt kan gå på etanol också. Något värt att fundera över...

Skivstångad och lagom trött!

Jag kommer för evigt och alltid att älska skivstång, det är mitt onsdagsgodis! Som en av ledarna säger: "Man känner sig så stark att man skulle kunna välta en bil!"

För tillfället sitter jag nergosad och nyduschad i min säng. Jag känner mig trött i hela kroppen på ett härligt sätt och planerar just nu att sätta igång en film. Ska skalla kudden tidigt idag, imorgon väntar skola och ett besök på jobbet!

God natt!


Snön har hittat Skåne. Läskigt!

Pay and Ride I, Valleröd

Även om det inte går så bra för tillfället med Gymir (jag skyller HELT och hållet på mig) känner jag ändå hur tävlingslusten triggas i gång mer och mer för varje dag som går. Vallerödslund ska ha en tävling den 18 mars som känns aktuell. Min plan är att tävla V5 och jag har fram till den 21 februari på mig att ta ett beslut. Vad gör det egentligen om det inte går så bra för oss, övning ger färdighet? Jag har tävlat en gång innan på Vallerödslund och då kom vi faktiskt tvåa i just V5 (Naggurs lätta KM).

Någon mer som känner sig sugen?





Två bilder från 2008 när jag och Gymir tävlade på Vallerödslund. Minns att han var väldigt spänd...

O ja ba shit asså :*

Vad är folks problem med språket?
  • Varför skriver man "de" när man menar "det"?
  • Varför skriver man "ja" när man menar "jag"?
  • Varför skriver man "ba" när man menar "bara"?
  • Varför skriver man "asså" när man menar "alltså"?
  • Varför skriver man "oxå" när man menar "också"?
Och den största fucking frågan jag har är... Varför skriver man "nej" när man menar "ja"?

Glöm för helskotta inte rubriken

Längesen jag bloggade. Jag vet inte varför det blir så, men en anledning är att blogg.ses app inte går att använda för tillfället och jag sällan sitter vid datorn. Just idag är det ingen skola och jag inväntar mamma eftersom vi ska titta på bilar - därför har jag tid med datorn nu. Snabb summering sen sist då!


Torsdagen bjöd på en joggingtur i kylan. Ärligt talat vet jag inte om jag kommer göra om det snart, det är för jäkla kallt. Gymmade med Sandra på fredagen och var sen på fest hos Marie och Fidde. Jag körde, men var inte hemma förrän typ halv fem (yeeey). Med lite sömn i kroppen bjöd jag ändå in lite vänner till lördagen då vi spelade spel och umgicks. Runt midnatt knatade vi iväg till Måns Byckare där pågarna fick den fina idéen att bada i havet. Jag gick hem och värmde bastun och sen drog vi till stranden. Både jag och Saga skippade havet, men såg fyra frusna pojkar doppa sig i januarikylan. Däremot var vi med och bastade sen, betydligt trevligare.
På söndagen slappade jag mest, hälsade på Christine och var allmänt trött. Red inte Gymir eftersom han varit så ömfotad nu när det är stelfruset i marken. Detta åtgärdades med en halvskoning på måndagen som följdes av cirkelfys med Sandra. Cirkelfysen sög verkligen musten ur mig, men jag kämpade ändå iväg till medel 75 igår, roligt men jobbigt!

Nej, nu ska jag gå och byta om. Mamma kommer snart och då ska vi som sagt titta på bilar!

RSS 2.0