Mysfredag

Malin var så gullig och bjöd in mig på tacos - skönt att slippa laga mat för en gångs skull. Lincoln fick följa med och busa med hennes pudel Twenty som bara är 1 år gammal. Tidigare har de mest varit rädda för varandra, men jäklar vad de busade idag!

Efteråt körde vi hem till mig och tittade på "Fångarna På Fortet". Eftersom att vi satt och gäspade i kapp blev det ett tidigt avslut. Dessutom laddar jag ju inför morgondagens strandritt!

Lincoln är ute och går med Twenty i Gyllebo

Skogstur

Regnet bestämde sig för att hålla igen ett tag så jag satt upp på min gråa springare och begav mig ut i skogen. Vi traskade glatt på i skritt och travade en liten bit. Hans trav kändes bättre än på länge, stor och taktfast. När vi väl kom ut på de raka och plana grusvägarna bestämde jag mig för att testa tölten. Personligen tycker jag att det är perfekt att göra det på grusvägen eftersom jag lättare kan höra när det blir taktfel. Som tur var skötte han sig bra, även om jag fortfarande måste ha ganska långa tyglar. Jag hänger inte läpp för det, jag fortsätter att tölta ändå så att han bygger upp sina töltmuskler och kanske blir en riktigt bra tölthäst i framtiden (som sin kära fader Dugur). Tog bara en kort galopp eftersom jag vill spara på krutet till morgondagens strandritt. Sist avslutade jag med en lång travsträcka för att sen ge honom långa tyglar och skritta hem. 
 
För övrigt ska Attusa har miljöträningskurs den 29/9 - OM jag är sugen på att åka dit!
 
Jag och Saga på förra miljöträningen. Varken Gymir eller Eddie var bakskygga
 

Det här var nemas problemas
 

Eddie tyckte parasollet var liiite läskigt, men jag och Saga kastade oss vilt omkring så det gick att lämna över det ändå.
 

Och sen flög jag av också, men det är ju som man brukar säga - historia.

Friday it is

Även om jag är ledig är det fortfarande ljuvligt med fredagar. Fredagar har alltid varit min favoritdag, de är så mysiga!

Vädret är inte mycket bättre idag, det både regnar och blåser, men imorgon visar väderprognosen sol, sol, sol. Själv har jag just avslutat min frukost och ska strax ta med mig lilla hunden till stallet för ett träningspass med min gråa springare. Vi får se vad kvällen bjuder på!

Imorgon är det äntligen dags igen

Dagens träningspass

Som sagt är tycker jag att det är väldigt skönt att vara tillbaka på gymmet igen. Samtidigt har det nog varit välbehövligt med ett sommarlov och dessutom är det alldeles för varmt för att vara instängd där en sommardag!
 
För att komma till saken så värmde jag bara upp kort på crosstrainern eftersom jag redan var genomsvettig av en språngmarsch i regnet. Direkt efter jobbade jag med både rygg och mage (kom ihåg, för en snygg mage krävs en stark rygg) som ju båda är viktiga för sitsen i ridningen. Gick sen över till triceps och vadpress. Det blev några knäböj med vikter också, men jag försöker att inte träna min lår så mycket eftersom ridningen tar tillräckligt på den fronten. Sist tog jag den ljuvliga sidoplankan som gör underverk för kärlekshandtagen, dock är den en riktig pain-in-the-ass att utföra. 
 
Just nu känns det faktiskt bra i kroppen, får hoppas att jag mår lika fint imorgon!

Du vet att du är från Simrishamn när...

  • Du har hört talas om högerregeln, men inte har en aning om hur man använder den.
  • Du lite överlägset rättar en person som tror att Ystad tillhör Österlen. 
  • Du parkerar var som helst, när som helt. Parkeringsvakter? Vad är det?
  • Antingen du själv eller någon i din närhet har jobbat på Brunnshallen.
  • Du vet var Brunnshallen ligger.
  • Du klagar på att det inte händer ett dugg i den lilla staden på vinterhalvåret.
  • Du tittar på folk som om de vore dumma i fall de föreslår en flytt med hänsyn till ovanstående punkt.
  • Du tar bilen överallt. 500 meter räknas inte som gångavstånd!
  • Du tycker det är trevligt när turisterna kommer, men helt fantastiskt underbart när de åker hem igen.
  • Du följt de stigande glasspriserna på Hamngrillen, men du handlar glass där ändå. "Annars är det inte sommar".
  • Du tycker att ICA borde ha en kassa för Simrishamnare på sommaren.
  • Du envisas med att kalla Simrishamn för stad, fast alla andra hävdar att det bara är en liten ort. 
  • Du stolt kallar Simrishamn för "Österlens huvudstad".

The Hunger Games

Dagens väder bjöd mig på en trevlig filmstund - det tackar jag ödmjukast för. Skämt åsido så bestämde jag mig för att titta på The Hunger Games istället för att göra något vettigt, något jag såhär i efterhand inte ångrar alls. Filmen var galet bra, en riktig nagelbitare som jag kallar det! Då jag är värdelös på att beskriva handlingar tänker jag bespara er den upplevelsen, vill ni veta mer om filmer får ni använda Google eller något.
 
I vilket fall som helst så ska jag gymma om en timme eller något. Har egentligen ont i min ena arm, men min förhoppning är att det går över om jag rör mig. Efter gymmet slår jag vad om att Gymir vill ha lite uppmärksamhet, och jag är inte den som är den.
 
Och gissa vad? Lördagen kommer att bli riktigt grym! På morgonen ska jag träffa Felicia, Gegga och Ellinor för en ridtur på stranden! Finns bara en anledning till att jag har längtat till den 1 september - våra fyrbenta vänner är inte längre bannlysta från stranden. På kvällen blir det lite förfest hos mig och sen tågar vi iväg mot Öja. Perfekt lördag i min mening.

Regnigt värre

Precis när Lincoln fått sin frukost började det regna. Jippie tänkte jag...
 
Gåååå ut med mig
 

Så jag suckade och bar med honom ut i ösregnet
 

Sen när jag kom in igen såg jag ut så här (trots att jag hade luvan uppe). Försöker mig på en lite halvcool pose så ni ska förblindas av min coolhet.

Vakna!

God morgon!
 
Lincoln väckte mig 06.15 i morse. Han brukar sova till i alla fall åtta,nio, men han var lite dålig igår (spydde en del) och sov extra mycket på kvällen, kanske en bidragande orsak.
 
Fördelen med att bli upptvingad i ottan är att man hinner titta på Vakna! Med The Voice. Utan tvekan bästa morgonshowen.
 
Nej, jag tänker inte lägga ut en nytagen morgonbild. Istället blir det en på mig och min (låtsas)syster Nelly utanför H&M i Ystad i fredags.

Efterlyst

Att titta på TV3:s Efterlyst gör mig alltid mörkrädd, just eftersom det är på riktigt. Just nu är jag tacksam över att nattens hundpromenad är över, dags att stanna inne till solen går upp.

God natt alla fina människor!

Apport

Jag vet, det blir mycket hund idag, men Gymir har vilodag idag så därför blir det inte så hästigt. 
 
Hittade en söt film på Lincoln när han hämtar en pinne i parken, han älskar verkligen att apportera!
 
 

Lincoln badar

Lilla Lincoln har varit och badat i Gyllebosjön idag. Som den vattenhund han är tyckte han att det var superskoj!
 



Dagens bästa

Tack Anna, den här kommentaren värmde djupt in i mitt hjärta!
 
 
 

Say it to my face

Snälla, gör det. Jag svarar i bloggen istället, ett utmärkt forum för att få skriva av sig.
 
Hur det går att ha en valp i en etta? Jo, tack det går alldeles förträffligt. Lincoln trivs som fisken i vattnet, känner sig lugn och trygg här inne. Vi är ute mycket, men som alla vet sover valpar större delen av dygnet och jag ser alltid till att han får sova ut ordentligt. Leka gör vi utomhus, lägenheten är en plats för vila och avkoppling. 
 
Anledningen till att jag valde just en labrador är för att deras vänliga lynne och stora intelligens passar mig och mina ändamål. Jag vill ha en hund som jag kan ha med mig överallt, men som ändå är tillräckligt stor för att orka en ridtur i skogen. Det är just därför att jag har häst som jag känner att jag verkligen kan ha en hund i min lilla lägenhet, jag är ju i stallet varje dag och min kära hund har massor med utrymme att springa på. Gäller det utrymmet inomhus finns det ett flertal hundar som bara får vistas i ett rum i huset, och de verkar må alldeles utmärkt. Lincoln är alltid där jag är, därför förstår jag inte varför det skulle vara bättre för honom om jag bodde i ett hus eftersom han ändå skulle följa varje steg jag tog. 
 
Någon annan som tycker det är "djurplågeri" att ha en hund i en etta? Varsågod att yttra dig och jag ska stå upp för vad jag gör. Jag lever för mina djur och skulle aldrig behandla dem på ett dåligt sätt.

Rekord

Tack för idag allihop! Ett rungande besöksrekord avslutar en trevlig dag för min del med uteritt, träning och familjemys. Tack för all respons på Facebook, skönt att höra att jag inte är ensam om mina åsikter.

God natt från mig och Lincoln

Dagens skratt

Haha, förlåt - men det här är verkligen min (dåliga) humor!



Ett stort steg

Termin 5? När hände detta?! Jag började nyss, det var ju inspark för inte alls längesen.

Ingen återvändo längre, jag är registrerad på den femte och nästsista terminen på personal- och arbetslivsprogrammet. Oj.


Avundsjuka och allt det där

Jag ser mig själv som en snäll och vänlig person. Det är sällan jag gör saker för att vara elak och jag är aldrig sur på någon utan en riktigt bra anledning. När folk pratar om mig bakom min rygg, då jäklar tänder jag till! Jag förstår inte varför människor är så fega att de inte kan säga saker direkt till mig, jag är ju inte det minsta farlig.
 
Utan att peka ut en specifik händelse eller person tänker jag på förekommen anledning ta upp ämnet avundsjuka. Jag hoppas att min inledning gör det tydligt och klart vad den förekomna anledningen är. 
 
Om det går bra för en människa skulle jag aldrig i hela mitt liv få för mig att bli sur på sagda person. Jag har gåvan (skämt åsido) att kunna glädjas åt och med andra. Går det bra för mina vänner blir jag således glad å deras vägnar, självklart kan jag känna att jag önskar att det går lika bra för mig, men jag blir inte sur och otrevlig på grund av detta. 
 
För att spinna vidare på ämnet kring att vara sur på sina vänner så tycker jag att om vännen vill veta anledningen till mina sura miner, är det självklart att jag berättar. Berättar man inte är det svårt att bli vänner igen. På samma sätt hör det till att man frågar varför ens vän är så sur hela tiden - det kan finnas en bra anledning!
 
Jag har inte för avsikt att göra det här inlägget mycket längre nu. Jag kommer bara trassla in mig i min egen ironi och till sist avslöja alldeles för mycket. Detta är inget inlägg för att hylla mig, jag skriver detta och hoppas att budskapet når fram till rätt människa.
 
Vanligtvis är jag en väldigt glad människa. Saga har inget med texten att göra, vi brukar vara brutalt ärliga mot varandra.

Morgonsur?

Morgonen börjar med en människa som blir sur när Lincoln kissade på trottoaren. Vad ska jag göra? Hindra honom när han är superduktig och har hållt sig hela natten? Nej, synd om människor som blir sura för något sådant, det fanns inte direkt något jag kunde göra åt saken. Hoppas att han aldrig skaffar valp själv!


Hammenhögsdrama

Jag och Christine hittade ett misstänkt mordvapen under vår promenad genom Hammenhög. Eller vad tror ni?


Död Eddie?

Ibland undrar jag vad Saga gör med Eddie, för han ser rätt slut ut...


Back In Business

Äntligen, äntligen, äntligen tog jag mig i kragen och cyklade till gymmet! Underbar känsla nu efteråt, superskoj träningspass! Äntligen känner jag den där härliga motivationen till att bli vältränad och het som fan.
 
Nu ska jag hoppa i duschen, ta något att äta och sen köra ut till kära Christine.
 
 
Den kvinnliga nacken har jag i alla fall kvar!
 

God natt

Sov gott allesammans! Säger god natt med denna gåshudsframkallande låt.
 

Söndagsmys

Filmmys med Malin denna mörka söndag. The Avengers - grym film!

Jag vet, TV:n är liten. Samtliga av manligt kön som entrat min lägenhet har påpekat detta faktum.


Hoppla pålle

Jag vet, himla mogen rubrik...
 
I vilket fall som helst var det några flitiga typer som höll loppis på Sandvången idag. Camilla tyckte att jag behövde en massa grejer till Gymir, men oturligt nog för deras del behövde jag ingenting alls. 
 
Det Gymir däremot fick, var ett kort pass på banan. Jobbade mycket i skritt och bara lite i trav eftersom han har vilat ett tag på grund av vaccinationen i tisdags. Han kändes ovanligt bra, vanligtvis brukar han vara lite stel och ovillig om han inte ridits på ett tag, men inte idag inte. Blev inte något långt pass som sagt, men jag fick ändå ut något av det.
 
Här hemma vågar jag knappt erkänna vad jag har gjort. Jag har spelat The Sims. Inte lite heller, utan i flera timmar! Nå ja, snart ska jag tillbaka till verkligheten och då finns det sannerligen inte tid att spela dataspel, jag är kanske värd det här?
 
Bjuder på en bild från min mysiga lägenhet också!

Gissa

Gissa vad jag gör just nu!


Nattramlande

Jag förstår inte vad jag gör uppe vid den här tiden. Jag är så trött att ögonen går i kors, men jag kan ändå inte förmå mig att borsta tänderna och krypa ner under täcket. Därför tänker jag berätta hur jag har spenderat min lördagskväll!
 
Vid sjutiden ryckte jag med mig Malin och Jocke också drog vi till min kära lillasyster och hennes pojkvän. Väl där träffade vi även på Erik, Johan och Rasmus. Allt som allt blev det en väldigt lugn kväll med film och skitsnack. Lilla Lincoln fick självklart följa med, men han sov mest på min mage. 
 
I vilket fall som helst är jag nu alltså hemma i min lägenhet igen, Lincoln snarkar i sin korg och jag mumsar på en glassbåt. På måndag är det nya tag med träningen som gäller, har haft ett litet sommaruppehåll för att kunna återhämta mig ordentligt och slippa stress med häst och jobb.
 
För övrigt måste jag säga att jag rådiggar det nya blogg.se! Det allra bästa är att allting nu fungerar fint även i Google Chrome, tidigare blev radbrytningarna inte som jag ville - men nu så!

Hemväg

Lilla Lincoln har varit hos mamma när jag har varit i Malmö, fast nu ska han få komma hem.


Fungerande app!

Äntligen fungerar den här appen igen! Som jag har saknat att kunna blogga enkelt och smidigt.

Är just hemkommen från en Malmötur med Sanna och Malin, har inte shoppat så mycket, men skönt att komma ut en runda!

För övrigt gjorde jag en ny stil till Nelly igår, visst blev hon fin?


Christine vid Vårhallarna








Genius


Bollerupsvisit

Ännu en tidig morgon för min del! Hösten betyder vaccination för Gymir och jag hade en tid hos veterinärerna på Bollerup klockan nio. Tack och lov att hästen är så lättlastad, hade varit omöjligt att göra allt själv annars.

I vilket fall som helst kom vi dit lite tidigt så jag bestämde mig för att ta en promenad på området. Efter att ha studerat övriga besökare till kliniken blev jag otroligt tacksam över att jag har en så pass lugn häst, de andra steppade runt, gnäggade och hade sig.

Veterinärbesöket gick snabbt och lätt, förhoppningsvis dröjer det ett år till nästa gång vi måste dit!


Gårdagen i bilder


Christines pärla - nytvättad!


Johannas kaniner




Åh, det är en duktig liten vattenhund jag ...

Åh, det är en duktig liten vattenhund jag har! Helt orädd sprang han ner i Gyllebosjön efter sin pinne som han tappert simmade ut och räddade från ett bittert öde. Efter att ha fångat pinnen, simmade han in till stranden igen, släppte pinnen vid mina fötter och satte sig ner med en tydlig blick. Labradorer är väl för härliga?


Det blev en väldigt spontan tripp till Ike...

Det blev en väldigt spontan tripp till Ikea tillsammans med Christine denna måndag! Ingen av oss hade ett fett kontoinnehav, men vi kikade mest runt och drömde oss bort från våra små ettor. Fick en chock när det regnade i morse, men vädret blev snabbt soligt och temperaturen stegrade till 32 grader (föga uppskattande i Christines AC-lösa bil). Dock hintade min granne om att vädret skulle bli svalare till vintern!


Sunny sunday!

Nu ska jag svara på den fråga som ni alla ställt er under kvällen...

"Vad gör Louise Sjöstedt en söndagkväll?"

Jo, det ska jag tala om för er! Jag sitter och tittar på "Harry Potter and the Goblet of Fire".

DEN NI!


T r e t t i o g r a d e r

Dagens väder på Österlen? Varmt, varmt och åter varmt! Dagens aktivitetsnivå pekar på noll och intet, Lincoln ligger helst under min säng och sover. Det enda vi har gjort idag är att vara i stallet och fylla på vatten åt hästarna samt legat på stranden vid Vårhallarna (hundbad, oh yes). Lincoln var så varm trots att han låg i skuggan att jag tog med mig honom ner till vattnet. Lyckades locka ner honom en bit och han stannade villigt kvar så länge jag klappade honom. Lyfte till sist ut honom en liten bit så att han fick simma in till stranden, det verkade han uppskatta även om det bara rörde sig om knappt en meter. Han vågar inte riktigt kasta sig ut i de relativt höga vågorna, men så länge jag är i närheten är vattnet inget obehagligt.

För tillfället sitter jag i soffan och läser lite, orkar inte göra mycket mer i denna tryckande hetta. Har rullat ner rullgardinerna och öppnat fönsterna i lägenheten vilket har gjort att temperaturen här inne är uthärdlig. Termometern har visat på hisnande 31 grader och inte ens vinden lyckas svalka en. Kom ihåg; jag klagar inte, jag tycker sommarvärmen är ljuvlig!


Det gäller att passa på! Snart ser det ut såhär igen...

Lotterivinst

Som jag glömde berätta i föregående inlägg tog jag två lotter under gårdagen. I lunchpausen blev det lotteridragning, och se på fan om inte jag vann på båda lotterna! Först vann jag ett presentkort på Panduro Hobby (200 kronor) och sedan ett spaset med ljuvliga produkter som luktade helt underbart! Dock ska jag och Camilla lägga på minnet nästa gång att köpa ROSA lotter då dessa ständigt blev dragna och vi inte hade en enda av den färgen...

Naggurs välgörenhetskeppni

I ärlighetens namn orkade jag inte blogga ett dugg igår efter att jag kommit hem från tävlingen. Jag var så trött att jag däckade vid tio på kvällen (efter att tappert ha kämpat mot mina tunga ögonlock). I vilket fall som helst så tänkte jag idag ta igen vad jag försummade igår och berätta om tävlingsdagen!

Strax innan åtta på morgonen rullade bilen med transporten från Sandvången. Som vanligt gick både Eddie och Gymir in utan att ens vifta på öronen. Väl framme på Margaretehof duggregnade det lite, men hästarna fick ändå komma ut och se sig omkring (Eddies första tävling och allt)!

Fortfarande grymt otaggad som jag var satt jag i bagageluckan och funderade på att stryka mig från tävlingen. Med en suck gav jag upp, svidade om till rena ridbyxor och sadlade Gymir. På grund av min sena start hann jag väl värma upp i ungefär sju minuter innan det var dags att bege sig till collectingring. Trots min brist på motivation vaknade tävlings- och prestationsmänniskan i mig och fjärilarna fladdrade desperat i magen. Gymir kändes lugn, men ganska stel. Väl inne på banan skötte han sig ganska bra, gick inte i någon vacker form men man kan inte få allt här i världen. Åtta andra ekipage på banan gjorde honom ganska taggad och jag försökte desperat hålla mig till trav eftersom det är den gångart han oftast går rent i. Provade på lite tölt som kändes bra (även om jag måste ha lite långa tyglar) och någon enstaka galopp (fullt ös, medvetslös). Lite förvånad blev vi inkallade till finalomgången och vi körde på en gång till.

När resultatet kommit till domartornet och placeringarna ropades ut bakifrån blev jag djupt chockad över att vi stod kvar så länge som vi gjorde. Då vår placeringa tillkännagavs och jag fick reda på att vi kommit trea blev jag nästan tårögd över vilken bra häst jag har. Där sitter jag och är sjukt otaggad, när jag har en häst som vill ge allt. Visst, vi är inte i vårt livs form, men vad tusan gnäller jag för?! Gymir är väluppfostrad, snäll, vänlig, rolig att rida och lätthanterad i alla lägen. Även om vi aldrig kommer vinna VM kommer han alltid vara en världsmästare i mina ögon!


Och här är beviset, fotad med min fantastiska webcam, i soffan. Japp, det är en badrock jag har på mig - nyduschad och fin!

Förhoppningsvis kommer det fler bilder, det togs med både Sagas samt C & K's kamera (fast majoriteten är förmodligen på Eddie).


Åh Gymir är min prins! Är fortfarande kvar...

Åh Gymir är min prins! Är fortfarande kvar på Margaretehof, men tänker ändå avslöja att det blev en tredjeplats idag - världens bästa häst!


Helt slut i rutan efter en fullspäckad dag...

Helt slut i rutan efter en fullspäckad dag! Nu är åtminstone både hästen och utrustningen skinande rena och bilen är ren både på insidan och utsidan. Lincoln ligger och sover vid mina fötter, helt slut efter en dag full av äventyr. Han får självklart följa med till Margaretehof imorgon, snälla Malin ska passa honom!


Puh! Dagens första stallbesök är avklarat,...

Puh! Dagens första stallbesök är avklarat, kollade bara till dem och bytte vatten. Just nu är jag och Lincoln på Aurora eftersom att jag har städat bilen. Mina planer just nu är väldigt inriktade på stranden eftersom det är otroligt varmt ute. Ikväll väntar ännu en tur till stallet, Gymir ska ridas igenom lite, duschas och utrustningen ska putsas!


Kärleken checkar in

Jag har landat i soffan hemma hos mamma minsann! Vi ska titta på "Kärleken Checkar In" och snacka lite skit eftersom hon åker på kurs imorgon (gissa vem som får vara VD på hennes företag så länge). Lincoln ligger och sover i köket, otroligt lugn och stabil hund jag har måste jag säga, hoppas att det håller i sig!


Hur söt?!


Ångestlördag...

Av någon outgrundlig anledning anmälde jag mig och Gymir till Naggurs välgörenhetskeppni nu på lördag. Jag vet inte vad som flög i mig, men just nu ångrar jag mig djupt. Jag och Gymir är sannerligen inte på topp just nu, och med ett helt gäng andra ekipage på banan ser jag bara kaos framför mig. Tack och lov att pengarna går till välgörenhet, annars hade jag legat på golvet och dunkat mitt huvud HÅRT. Nå ja, det får gå som det går. Gymir är min stjärna oavsett - även om vi blir diskade!



Jag menar, hur många hästar kan utföra så här snygga hopp?!


Valpen Lincoln

Ja, jag gick och köpte mig en valp. Förra måndagen for jag och Malin till Trelleborg och tittade på den lilla labradorvalpen som då kallades Skorpan. En blick på den kolsvarta lilla varelsen och jag var såld. Efter min sista arbetsdag för sommaren (i fredags) tog jag hem honom, i samma stund fick han då namnet Lincoln. Hela kullen var döpt efter Astrid Lindgren-figurer, men Skorpan låg inte rätt i munnen.

Lincoln kan aldrig ersätta min älskade Bonzo, men han fyller ut hålet i mitt hjärta. Det är en fantastisk liten varelse! Saga tog dessutom ett helt gäng med underbara bilder på honom häromdagen. Titta och njut!


Lite lek med en svårflörtad (men snäll) Wilmer






Sista

Jag medger, jag är barnsligt förtjust i att fylla år. Inte så mycket för presenterna (okej, lite då) men mest för att jag kan säga till alla: "Men, det är faktiskt min födelsedag idag!" också får man precis som man vill. Just nu är jag hemkommen från grillning hos mormor med mina tvillingkusiner, deras föräldrar samt min lillasyster och hennes pojkvän. Nu är det alltså sista kvällen som tjugoåring och jag sitter i min nystädade lägenhet och njuter av sommarluften. Eftersom jag har en hel jobbvecka i ryggen och en lång dag imorgon framför mig tänker jag skalla kudden! Njut av fredagsnatten!

Failbild

Vad kan vara bättre än att börja morgonen med en bild på min avramling från senaste miljökursen?

Onsdag - klart slut!

Nu signar jag ut, tack för mig och allt det där. Imorgon är det torsdag vilket innebär lång dag på jobbet (ingen ridning) och imorgon lägger jag in en visit hos min kära mormor också. Nu tänker jag skalla kudden till en bra film, god natt!
Nytt och bra från Maroon 5!

Min humor

Bara jag som asgarvar åt denna bild? Typiskt min humor, typiskt Louise...


Bad i Gyllebo

Äntligen hemma och äntligen varm! Nog för att det är sommar, men att bada på kvällen är definitivt inte en varm och skön upplevelse. Dock var det helt klart värt all gåshud, vi hade toppenmysigt! Mitt och Sagas skratt ekade nog över hela Gyllebo när vi plaska runt med våra tåliga islandshästar. Life's good!


Så här såg det ut sist jag och Gymir simmade i Gyllebosjön (exakt tre veckor sedan).


Och när Gymir tog ett litet skutt medan jag försökte kravla mig upp i farten (precis då han fick fäste igen) hände detta. Jag tycker uppenbarligen att magplask är skitroliga, Gymir är mest bara vacker.

Morgonen började riktigt bra med att jag i...

Morgonen började riktigt bra med att jag inte ens fick in nyckeln i dörren till cykelrummet. Det var inte min nyckel det var fel på eftersom min granne inte heller lyckades. I vilket fall som helst fick jag ge upp och SPRINGA till tåget, hann dit med en minut till marginal (svettig och mysig blev jag). Tågresan och allt annat gick bra så min förhoppning är att det bara var tillfälligt fel i universum eller något. För tillfället har jag lunch på jobbet och sitter med en kopp kaffe och läser Atlis bok för oss islandsryttare - bra läsning! Ikväll ska jag och Saga som sagt till Gyllebo, längtar!


Morgon

Dåligt drag att vara uppe så länge igår, kan knappt stå på benen så trött jag är nu. Trycker in en macka i "hoed" och laddar om inför jobb istället. Kort dag idag i alla fall!

RSS 2.0