Miniupdate!

Haha, inser att mitt förra inlägg var ganska deprimerande. Jag ska lägga av med sådana fasoner, inte okej fröken Sjöstedt! Min blogglust har dessvärre inte infunnit sig på senaste tiden, har fortfarande massor att göra. 1 maj må vara en röd dag, men ekonomin måste ända präntas in i mitt huvud. Valborg var dock väldigt trevligt, grillade hos Sandra och hälsade sedan på en av Jockes jobbarkompisar i Spjutstorp.

Gällande den där ångestgrejen som jag skrev om i förra inlägget så släppte ångesten! Det hela gällde att vi skulle få tillbaka tentan i arbetsmiljörätt och jag var som vanligt rädd för att ha fått underkänt. Tack och lov fick jag ännu ett VG och kan nu stolt se tillbaka på de 20 veckorna med juridik och inse att jag har högsta betyg i båda kurserna! Jag försöker att inte låta den jobbiga ekonomikursen spoila min lycka.

Fick dessutom en fråga i kommentarerna gällande Gymirs ålder. Han är född 2001 så han är 11 år! Jag kan inte förstå det, han var bara en liten pojkspoling på 6 när jag köpte honom. Tiden går fort när man har roligt!

RSS 2.0