Dagens bild

Min mobilsladd ville inte tidigare, men nu fixade jag det!

Heba såg ut att ha det mycket skönt innan idag!



Och idag är det.... Torsdag?

Miss Chrissie sov hos mig i natt, så idag fick min dag en något tidigare start. När hon kört iväg till skolan, var jag flitig och satt i sängen för att betala räkningar. Skönt att ha det avklarat åtminstone. Körde till stallet efteråt och fixade till min kuse. Red honom en liiiiten stund och broddade sen Heba för att rida ut med Saga och Dimma. Fick skynda hemåt sedan för Christine och Amanda vara otåliga - de ville till Ystad.

Sagt och gjort. Vi körde till Ystad och gick runt på stan. Därför är jag nu HELT slut i rutan, jag som hatar att shoppa.



Tilläggas är jag något irriterad. Mamma har köpt ROSA bajspåsar till hunden. Snällt. Kul. Trevligt. Speciellt när det bara är jag som går ut med honom...

Lång men härlig dag!

Jag hade hoppats att min dag skulle få en tidig start, men min mobil hade ingen lust att samarbete. Igår höll den nämligen på att laddas ur, så jag satte den på laddning och ställde alarmet på klockan sju. När jag väl vaknade var det ljust ute, och klockan visade tio. Det visade sig att mobilen hade dött, sladden hade hoppar ur kontakten så den hade inte fått någon ström alls. Drygt.
I vilket fall som helst så gick jag upp för att äta frukost och körde sen till stallet. Mockade, fixade mat och red sedan Gymir. Bra gick det väl inte, men han är ju under igångsättning, så vad kan man förvänta sig?

När Gymir var motionerad gick jag och hämtade Heba. Jag har inte ridit henne på flera månader, så jag såg fram emot det. Hon är inte heller igångsatt än så jag tog det lugnt med henne också. Skrittade mest, travade lite och töltade lite. Hon behöver fräschas upp, men var glad för att få röra på sig. Red inte så länge, de höll på att avverka skog utanför ridhuset så hon var ganska spänd och nervös. Tog istället in henne i stallet och gav henne lite mat, släppte ut henne och bestämde mig sen för att se till att alla stora hästar hade eftermiddagsmat. Eftersom klockan var närmre två och jag tänkte köra hem, ville jag underlätta för Tina och tog in alla stora kusar. När jag sen skulle köra hem kom Tina ut och blev jätteglad över vetskapen att hästarna redan var inne. Kul att glädja någon!

Väl hemma kom Christine och Malin hem till mig, med fika och allt! Vi har umgåtts hela dagen och kvällen. Jag har lärt Christine att fylla på spolarvätska och fixat hålen där den kommer ut, de var helt igenkorkade. Nu är Malin hemma, men Christine ska sova hos mig så vi ska gå och lägga oss nu.

God natt!


Lång dag

Denna dag har varit lång. Lång och delvis seg.

Till att börja med var jag uppe redan halv sex. Kändes ändå rätt skönt att ha gott om tid på sig. Lite innan sju tog jag bussen till skolan, lyckades faktiskt somna en stund.
I skolan har vi börjat en ny kurs - Organisation och Ledarskap. Säkert intressant kurs, men på måndag morgon är man inte direkt motiverad.

Lunchen gick till att diskutera i fokusgrupp. Det var kul och intressant. Vi pratade om programmet och skolgången överlag.

Nästa lektion diskuterade vi mest. Jag kände mig verkligen inte motiverad. Slutade åtminstone tidigare och åkte hem med 15.05-bussen. Väl hemma gick jag ut med Bonzo och åkte sen ut till Gymir och red en sväng i ridhuset (och mockade och sånt ni vet). Red på remontgrimma (endast) och det gick faktiskt rätt bra. Klart, han blev lite tung emellanåt, men annars var han jättefin :D!

Nu är jag helt slut. Sooooova!

Varför välja - WHEN YOU CAN HAVE IT ALL!

Ja någon anledning till beslutsångest behövde jag inte ha. Man kan ju alltid åka på BÅDA festerna. Sagt och gjort. Lite senare än vanligt drog jag ut till Eleonor på hennes fest och hängde där ett tag. Senare stack jag till den andra festen och jag måste bara säga det - om man vill känna sig älskad ska man anlända sent till en fest! Men sen har jag också världens mest underbara vänner.

Klockan fyra trillade unga fröken Sjöstedt in i hemmet igen. Eller okej, jag trillade inte. Jag var ju spiknykter eftersom jag kört bil.

Teorihjälp och lite beslutsångest.

Jag har just kommit hem från Wransgård där jag har hjälpt Eleonor med körkortsteorin. Nu känner jag mig riktigt uppfräschad vad gäller de kunskaperna - hehe! Dessutom har de varit snälla och anmält mig till kurs för folkracelicens den femte februari - PEPP!

Ikväll är jag bjuden på två fester. Samtidigt är jag riktigt trött och seg, jag får se hur jag gör... BeslutBeslutBeslut.


Ändrade planer

Mamma lyckades trilla in efter att jag tränat och delade med sig av att hon skulle ut och gå. Eftersom solen sken så blev jag också sugen så jag hängde på! Sagt och gjort, jag och mamma gick först till pappas grav och tände ett ljus och traskade sedan på till Vårhallarna där vi vände. På väg ut ringde Christine och undrade om jag var hemma eftersom hon just slutat skolan och inte hade något att göra. Då jag inte var hemma bestämde hon sig för att gå en sväng och sen komma hem till mig igen. När jag väl var tillbaka kände jag matsuget i kroppen så vi ringde Malin för att ta en fika.

Efter en mysig fika körde Christine till Hammenhög för att jobba, medan jag och Malin körde till stallet för att mocka åt Gymir. Nu har jag precis varit ute med Bonzo och vi sitter och tittar på en repris av "Halv åtta hos mig", eller ja, Malin tittar och jag ska snart gå och duscha. Ikväll blir det lite mys med de andra!


Tjingeling!

Fredag (men inte i blodet)

Det är fredag idag, men jag känner mig ändå inte sådär fredagslycklig. Kanske för att jag ännu inte har några planer för kvällen?

Jag och Malin tittade på "The Notebook" igår, tredje gången för min del och första gången för Malin. Filmen är.... Underbar! Det är världens gulligaste film och det är NÄSTAN lipvarning, men eftersom jag aldrig gråter till filmer stod jag över även denna gång.

För tillfället har jag just avslutat ett träningspass. Som de flesta vet är känslan efteråt underbar. Jag sitter därför nu vid vårt stora fönster som vetter ut mot Simrishamns hamn, tittar på det blåa vattnet och pimplar vatten. Duschen är nästa stopp och efter det blir det stallet. Även Gymir behöver motioneras.


Enjoy your friday!



Ge mig lite sommar nu tack!

Tentafesten och glädjande besök.

Gårdagen var minst sagt lyckat! Sandra hämtade mig på stationen och Kristianstad och sen hängde vi hos henne ett tag. Klockan sex trillade övriga in och vi dukade fram all mat. Vi käkade till vi inte orkade, och sen åt vi lite till. Vi skrattade, sjöng, pratade och klagade lite över tentan (såklart) - trevligt som tusan. Maten var mycket god, alla tog med sig något. Elva - halv tolv drog vi ut till Bånken och dansade! Eftersom det är handbolls-VM och tyskarna spelar i Kristianstad var stället självklart laddat med tyskar. Självklart briljerade jag med mina tyskakunskaper och snackade på som bara den! Skämt åsido, det är inte mycket tyska jag kan, men jag babblade åtminstone på på engelska.
Strax innan två gick vi ut till bilen för att skjutsa hem Pilla. Helt plötsligt tittade en fransman in och då tog jag tillfället i akt att snacka lite franska med honom - trevligt trevligt! 
Slaggade i Sandras extrasäng och pallrade mig hem strax innan tio. När jag äntligen kommit hem och satt och åt en macka ringde det på dörren, och vilka stod inte där om Christine och Malin! Skitglad blev jag! Vi gick därför en sväng på stan och efter det körde vi till stallet i Christines Ford Escort (med RallyLouise bakom ratten). Jag mockade, gjorde mat och sen red jag och Christine Gymir en sväng i ridhuset.
Nu sitter jag och glor på TV. Malin kommer hit igen om en stund.
Pöss

SWEET AS HELL!

Ljuva frihet! Hemtentan är inskickad, hästen är riden, boxen är mockad, hunden är rastad, kvällsmaten är intagen och jag är nyduschad och fräsch. Om en liten stund kommer Christine hit och sen drar vi till Per för att titta på film och lite så. Härligt att träffa några av mina kära vänner!

Jag njuter av livet!

One down, five to go.

Min hemtenta är fucking klar. Så jäääkla skönt. Nu ska jag bara mejla in den till min lärare och sen ska jag glömma bort den i sisådär, tre veckor. Nu har jag alltså klarat en hel termin på högskolan, bara fem återstår. Min förhoppning är att de ska gå snabbt och lätt.

Nej, om man skulle dra ut till stallet? Ska mocka och rida Gymir. Funderar på att höra med Tina om jag inte kan få ta ett pass med Heba också, hade varit härligt.

Imorgon ska jag på middag hos Sandra tillsammans med några kursare - MYCKET trevligt.


Enjoy your day!

WTF-moment och update.

Hur är det möjligt, att när jag inte skriver ett enda inlägg, så är det en hel drös med människor som tittar? Det är ju nästan besöksrekord, och då har jag inte skrivit ett inlägg på hundra år?

Hur är det möjligt, kan ni förklara det för mig?


För övrigt kommer väl en liten obligatorisk update från min sida:

  • Gymir är bättre! Han är pigg och glad och under igångsättning.
  • Tredje kursen på personal- och arbetslivsprogrammet är snart avslutad. Hemtentan ska vara inskickad imorgon klockan 15.
  • Jag har hittat livsgnistan.
  • Jag är helt besatt av bilar, motorer och bilkörning.
  • Jag funderar på att ta licens för att köra folkrace.
  • Jag har haft världens bästa jullov, trots snöstormar.
  • Jag har varit på Tingvalla TVÅ gånger under jullovet. Jag hade också RIKTIGT roligt.
  • JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!


Jag med trippeltångat hår på julafton och Gymir under ridtur i snön.

RSS 2.0