Tentafesten och glädjande besök.

Gårdagen var minst sagt lyckat! Sandra hämtade mig på stationen och Kristianstad och sen hängde vi hos henne ett tag. Klockan sex trillade övriga in och vi dukade fram all mat. Vi käkade till vi inte orkade, och sen åt vi lite till. Vi skrattade, sjöng, pratade och klagade lite över tentan (såklart) - trevligt som tusan. Maten var mycket god, alla tog med sig något. Elva - halv tolv drog vi ut till Bånken och dansade! Eftersom det är handbolls-VM och tyskarna spelar i Kristianstad var stället självklart laddat med tyskar. Självklart briljerade jag med mina tyskakunskaper och snackade på som bara den! Skämt åsido, det är inte mycket tyska jag kan, men jag babblade åtminstone på på engelska.
Strax innan två gick vi ut till bilen för att skjutsa hem Pilla. Helt plötsligt tittade en fransman in och då tog jag tillfället i akt att snacka lite franska med honom - trevligt trevligt! 
Slaggade i Sandras extrasäng och pallrade mig hem strax innan tio. När jag äntligen kommit hem och satt och åt en macka ringde det på dörren, och vilka stod inte där om Christine och Malin! Skitglad blev jag! Vi gick därför en sväng på stan och efter det körde vi till stallet i Christines Ford Escort (med RallyLouise bakom ratten). Jag mockade, gjorde mat och sen red jag och Christine Gymir en sväng i ridhuset.
Nu sitter jag och glor på TV. Malin kommer hit igen om en stund.
Pöss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0