Nattramlare

Jag har fortfarande inte kommit säng.

Gå och lägg dig unga fröken Sjöstedt!


Självklart har jag ett halsband med en häst - WHY NOT?!

Rattle

Eftersom att jag inte avslöjade jättemycket om Kiviks marknad tänker jag ändå delge en av låtarna som spelades mest frekvent, både på marknadsfältet och vid våra olika läger. Äkta partylåt som tänder danssuget!




Haha, måste påminna er allihop om att min tjugoförsta födelsedag närmar sig med stormsteg. På lördag är det min dag (hur fett är det inte att fylla år en lördag?) och den kommer innehålla hästar, bilar, poolparty och Öja! AWESOMENESS!

Ogillar rubriker skarpt

Som heltidsbloggare ger jag mig själv ett solklart IG, inget snack om saken! Men ja, jag är ändå vänlig nog att uppdatera lite då och då (hur många nu som ens bryr sig).

Sist jag skrev var jag i full färd med att packa inför Kiviks marknad, en marknad som innehöll mycket festligheter och lite sömn. Det var inte så att jag festade som en galning och därför sov dåligt, utan jag sover bara bra när jag är hemma i min egen säng. Att det sedan var ungefär sju(!) på natten gjorde definitivt inte saken bättre då jag är en väldigt frusen individ. Nog om detta.

För tillfället jobbar jag en hel del, finns inte tid för jättemycket annat. Gymir hinner jag alltid med förstås, han är under igångsättning då han vilade min första jobbperiod och under marknaden, men går riktigt bra just nu. Imorgon planerar jag och Saga sommarens andra tur till Gyllebo för att bada med pållarna.

På tal om Gymir och hans träning så har vi tagit ett superduperjättekliv framåt när det kommer till tölten. Jag sätter INGEN press på honom och tygeln är sådär halvglapp, men han töltar klockanrent, något som sällan har hänt förut. Det finns till och med bildbevis!




Btw... Den nya headern är tillfällig, den andra var för vintrig. PUSS!

Ledighet = lycka

Uppdaterar med ett mer muntert inlägg idag, tycker definitivt att det är på sin plats! Just nu gör jag mig redo för avfärd mot Kiviks marknad, den börjar inte förrän imorgon, men vi proffs är på plats redan ikväll! Jag och Saga ska tälta i ett tält som jag hittade i mammas garage, tydligen från vår tid med husbil. Nyduschad, fräsch och mätt som jag är nu lär jag inte vara på onsdag kväll, då lär jag vara skitig och trött - men ack så glad! För en gångs skull är jag ledig heeeela veckan och tänker bara njuta av att inte behöva gå upp tidigt och åka tåg till Ystad.

Uppdaterar mer på Instagram - Lsj91!


Tårar

Det finns många saker i mitt liv som jag har gråtit över, saker som har gjort mina ögon fuktiga och fått de salta tårarna att trilla ner för mina kinder för att sedan fångas upp av min röda lockar. De där förrädiska tårarna som förr eller senare alltid avslöjar ens innersta känslor, dumma svikande tårar. Alla tårar kommer inte av sorg. Jag är så fylld av kärlek och respekt inför min vackra häst, min musblacka räddare i nöden. Sammetsmulen och de stora kloka ögonen som ser rakt in i min själ. Många hästar har jag mött i mitt liv, många, många, många. Aldrig har jag träffat någon som är så eftertänksam och förstående som min Gymir. Vi känner varandra utan och innan, vi har varit vid varandras sida i snart fem år och jag kommer aldrig kunna tänka mig ett liv där han inte finns med. När min pappa dog var han min klippa, hans tjocka man dolde mina tårar och hans rytmiska galopperande kunde få mig att le igen. En människa som inte värdesätter djur kommer aldrig att förstå mina känslor, han är viktigare än något annat i mitt liv. Han är Gymir, min Gymir.



RSS 2.0