Höhö

Jag kunde ha skrivit ett ord för 30 poäng, men jag det är mycket roligare att skriva kandar! Höhö!


Fruktstund och klassfest

Sitter på bussen och har fruktstund tillsammans med bra musik i lurarna. Jag är på väg hem för lite träning med lillasyster och sedan är det dags för att svida om inför kvällens klassfest. Jag hade egentligen inte tänkt komma, men Sandra gav mig inget annat val - höhö. Således kommer jag att ta mig till Kristianstad med bil senare under eftermiddagen eftersom att jag ska jobba i Ystad imorgon. Ska slagga hos Sandra i natt!

På lördag är det för övrigt dags för miljöträningskurs - OM jag är taggad?!


FML eller FML?

Olika saker har olika betydelser för olika människor. Fuck my life eller lagen om fackliga förtroendemäns ställning på arbetsplatsen?


Också överlevde jag en hel termin...

Sista skivstångspasset (och fuego) på ordinarie schemat. Lite sorgligt måste jag säga - skivstången är verkligen mitt favoritpass! Idag lade jag på ytterligare vikter och det gick prima ballerina. Jag har ökat stångens tyngd med 15 kilo sen jag började - mycket nöjd! Fuegon gick också bra idag, var mycket folk. Det är faktiskt väldigt roligt att stå längst bak, för man ser hur duktiga alla har blivit!

Var tog jag vägen?

Ja.. Nästan en vecka sen senast - var tog jag vägen? Bra fråga, jag har inte haft tid eller ork att uppdatera bloggen direkt. Torsdag var senast jag skrev, så en snabb update?
I fredags jobbade jag, gick på stan med Christine och Amanda samt hade myskväll hemma hos Amanda.
I lördags spöregnade det och stormade så jag red Gymir en stund i ridhuset, på kväll blev det födelsedagsfest hemma hos Sandra.
I söndags glodde jag på TV hela dagen, red Gymir i ridhuset på kvällen.
I måndags gick jag i skolan, tränade cirkelfys och dans fuego samt blev bjuden på kvällsmat hos Christine.
Igår bakade jag julgodis med Amanda, Eveline och Christine. Gjorde chokladkola, gräddkola, mozartkulor, cornflakeschoklad och chokladbollar.

Konditionspass

Puh, att träna konditionen är verkligen inte min starka sida, men idag tog jag tag i mig själv. Anledningen till att jag gör det så sällan är för att jag tycker att det är ganska tråkigt, enformigt liksom. Därför försökte jag varva lite med först en kvart på löpbandet, en kvart på crosstrainern och sen ännu en kvart på löpbandet. Jag börjar bli nöjd med formen på mina underben, men mina armar är lite för stora. Vet inte om jag ska ta mindre vikter när jag styrketränar, men det blir faktiskt inte lika kul om man inte får ta i det där lilla extra! Nej, det är inte lätt det där...


Regnväder är ändå stallväder

Det spelar ingen roll att det regnar och är kallt som en isbjörnspitt, jag VILL till stallet!


Fika!

Fackförbundet ST bjuder på fika idag, det tackar vi för!


RSS 2.0