Gårdagen - sommarlovets bästa dag

Igår hade jag fullt upp så därför tänker jag berätta om gårdagen idag istället.
Arbetet är slut - vilket är fruktansvärt skönt - så dagen ägnades till en början främst åt TV:n. Skönt att bara slappa lite. Halv fyra hör Saga av sig till mig och frågar om jag ska med och bada med hästarna i Gyllebosjön. De skulle rida halv fem så jag hade seriös tidspress på mig. Jag slängde på mig ridbyxorna och körde iväg till stallet där hästen var klar på fem minuter - ganska exakt.
Red iväg och hann faktiskt i tid. Tillsammans red vi, Saga & Vidja, Elli & Sif, Jennie & Phyrill och Jennies kompis Emelie och ponnyn Sandy. Väl framme slängde vi skor, hjälmar och sadlar och red ner i vattnet. Sandy fick stanna på land och Sif och Vidja ville göra samma sak till en början men gick sen ner. Gymir och Phyrill gick snällt ner. Till en början var jag ganska feg (som vanligt), vågade inte gå ut på lite djupare vatten så att han fick simma, men tillslut gjorde jag det. Gymir tyckte att det var jättekul och simmade som en galning. När jag stod i vattnet och höll i tyglarna gick han själv ut och simmade runt mig, frustandes av lycka. Det var väldigt varmt i vattnet så vi stannade inne länge, det var alldeles underbart! Efter ett tag var det dags att rida hem, jag i mina blöta ridbyxor på Jennies handduk - KALLT! Det tog sin lilla tid att komma hem igen då jag gick med Gymir mestadels eftersom han var trött. Väl framme i stallet gick han mat också smorde jag in hans ben med lite liniment och körde sen hem.
Hemma i stan igen åt jag spaghetti och köttfärssås och tog sen en varm och skön dusch. Började kolla på Beck men i den långa pausen gick jag till Saga istället. Hon kollade på en läskig "barnfilm" som hette "Coraline - skitäcklig. Jag kollade bara på spridda delar samtidigt som jag kollade klart på resten av Beck. När filmerna var slut kollade vi lite på bilder från badet och bakade sen en smarrig kladdkaka som vi åt på. Gick väl hem runt halv fyra och fick då för mig att städa mitt rum, samt sitta lite vid datorn. Gick och la mig vid halv sex xD!

Gårdagen var riktigt lyckad - jag hade superskoj :)

Mysigt

RSS 2.0