Det går utför

Jag var så flitig med bloggandet ett tag, men sen gick det bara utför! Ska jag vara ärlig har jag jobbat ganska mycket och inte riktigt haft tid till att sitta vid datorn. Min lediga tid har spenderats med mina kära vänner, böcker och mina lurviga djur. Just idag gick jag upp kvart i fyra för att köra Sanna och Bing till Malmoooe. När de lämnat mig körde jag till en parkering, ställde bilen och la mig i baksätet. Min plånbok försvann ju nämligen för en vecka sen och den hade ÄNTLIGEN kommit in till hittegods i Malmö nu igår så mamma tyckte att jag skulle vänta där eftersom jag redan kört dit och allt. Sagt och gjort. Där låg jag i 3,5 timmar innan hittegods öppna. Tror ni förresten att jag hittade var det låg? Inte en chans! Jag irrade runt i Malmö i ungefär en timme (och då frågade jag ändå om vägen men blev visad åt ett annat håll). Långt om länge fick jag äntligen känna den stora plånboken i min hand och kunde också kryssa mig igenom Malmös rusningstrafik hem till trygga Simrishamn.
Nu är det snart dags för lite skräckfilm med Malin och Jocke!

Min födelsedag!

Idag fyller jag alltså år, och det är inte vilken dag som helst, det är min 20-års dag! Louise 2.0, lite äldre, mycket smartare! Min kära moder hade som förslag att jag skulle gå på systemet under lunchen idag, men eftersom jag inte har något jag behöver därifrån sa jag att jag inte skulle det. Mammas svar var då: ”Men kom igen! Jag hade gjort det om jag var du!”

Kanske inte just det svar man förväntar sig av sin mamma…

I vilket fall som helst så väckte mamma mig klockan 06.20 i morse med att sjunga den där låten ”Med en enkel tulipan” eller vad den nu heter. Jag fick bara blommor på sängen för hon hävdade att mitt paket var för stort för att bära upp för trapporna. Hm… När jag duschat och gick ner för att äta frukost låg där mycket riktigt ett ganska stort paket som innehöll inget mindre än en laptop! Superglad blev jag, jag som har en dator som låter förskräckligt. Dessutom hade hon bakat en mandeltårta som jag tog med mig till jobbet!

Väl på jobbet (tog bilen idag, vill ju slippa åka tåg på MIN dag) fick jag parkera en bra bit från banken, man vill ju slippa betala parkeringsavgift, och gå med den stora brickan dignandes av mandeltårta. Inne på kontoret fick den stora tårtan inte plats i kylen först, men en kollega kom och räddade mig. Under fikat fick jag jättefina blommor av min chef (och de andra) med ett roligt kort.

För tillfället sitter jag och bloggar vid min nya dator. Dagen har varit bra, även om arbetsdagen har varit lång. Mer om vad som hände ikväll berättar jag imorgon, är alldeles för trött nu!


När jag kom hem hade mamma kvällsmaten kla...

När jag kom hem hade mamma kvällsmaten klar och allt - service! Käkade och stack sen till stallet. Tog en härlig ridtur i solskenet och bara njöt av min pigga häst. Inga älgar idag dock, däremot råddjur! På vägen hem handlade jag åt mamma, det är nämligen så att hon ska baka till imorgon! Christine, Malin och Gegga satt i hamnen så jag gick ut till dem en stund. Nej, ögonen går i kors, upp tidigt imorgon! Sista uppdateringen som tonåring, puss!!!


Tur att jag har så nära till tåget! Tänkte...

Tur att jag har så nära till tåget! Tänkte inte på att tåget gick när det gick och sex minuter innan slängde jag mig iväg! Nu har tåget precis börjat rulla, på exakt utsatt tid. Jag har också inlett min sista dag som tonåring, helt jävla sjukt (ursäkta mitt språk).


Ligger i en solstol på altanen i natten. E...

Ligger i en solstol på altanen i natten. Eller ja, solstol och solstol, borde döpa om den tillfälligt till en stjärnstol. Fast det kanske inte passar så bra det heller, det är nämligen alldeles för mulet för att se några stjärnor. Svartstol? Nattstol? Äsch, jag vet inte. Helgen är redan över, känns tråkigt. Det känns som om den bara sprungit iväg, utan att jag hunnit med något - förutom att träffa älgar i skogen dådå. Nej, mitt hår skriker desperat efter en dusch, bäst att lyda. God natt!


RSS 2.0