Min födelsedag!

Idag fyller jag alltså år, och det är inte vilken dag som helst, det är min 20-års dag! Louise 2.0, lite äldre, mycket smartare! Min kära moder hade som förslag att jag skulle gå på systemet under lunchen idag, men eftersom jag inte har något jag behöver därifrån sa jag att jag inte skulle det. Mammas svar var då: ”Men kom igen! Jag hade gjort det om jag var du!”

Kanske inte just det svar man förväntar sig av sin mamma…

I vilket fall som helst så väckte mamma mig klockan 06.20 i morse med att sjunga den där låten ”Med en enkel tulipan” eller vad den nu heter. Jag fick bara blommor på sängen för hon hävdade att mitt paket var för stort för att bära upp för trapporna. Hm… När jag duschat och gick ner för att äta frukost låg där mycket riktigt ett ganska stort paket som innehöll inget mindre än en laptop! Superglad blev jag, jag som har en dator som låter förskräckligt. Dessutom hade hon bakat en mandeltårta som jag tog med mig till jobbet!

Väl på jobbet (tog bilen idag, vill ju slippa åka tåg på MIN dag) fick jag parkera en bra bit från banken, man vill ju slippa betala parkeringsavgift, och gå med den stora brickan dignandes av mandeltårta. Inne på kontoret fick den stora tårtan inte plats i kylen först, men en kollega kom och räddade mig. Under fikat fick jag jättefina blommor av min chef (och de andra) med ett roligt kort.

För tillfället sitter jag och bloggar vid min nya dator. Dagen har varit bra, även om arbetsdagen har varit lång. Mer om vad som hände ikväll berättar jag imorgon, är alldeles för trött nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0