Gårdagen

Min lilla "dejt" med Christine igår var mycket trevlig. Detta leder självklart till att jag kommer gå igenom kvällen i detalj så att ni inte missar något härligt!

Först och främst tog jag bilen och körde till Christine för att hänga lite i hennes nya, mysiga lägenhet ett tag. Vi satt och spånade ett tag på vad vi ville göra efter att vi käkat middag och kom då på den briljanta idén att se på bio! Sagt och gjort, vi loggade in på Bio Rios hemsida och bokade två platser på "De Tre Musketörerna" klockan 20.30. Runt femtiden satte jag mig bakom ratten i Christines lilla Ford Escort och styrde hjulen mot Tomelilla. Första anhalten blev Bo Ohlsson där vi egentligen inte köpte något särskilt, eller jag köpte ett skydd till min kära lilla iPhone.


Stopp nummer två skulle ha varit thairestaurangen, men den var självklart stängd för renovering så vi gick till Pizzeria Milano och käkade varsin kebabtallrik.


Mätta och belåtna vandrade vi vidare mot Christines pappa och kelade med hans kattungar. Eftersom det var (är) ganska kallt ute, trippade vi på bort till ICA Kvantum istället och förkovrade oss i läppstift, tampongmärken, nagellack och hårprodukter. Christine skulle inte handla något, men handlade självklart för över 400 spänn.
Eftersom att klockan inte var så mycket när vi shoppat färdigt satte vi oss vid ett bord och kollade i en frisyrtidning. Tanken var att få någon form av inspiration till Halloween, men det misslyckades totalt. Istället suckade vi uppgivet och vandrade bort till biografen där vi självklart var först (yeey). Filmen var MYCKET bra enligt min mening, och Christine höll såklart med (ingen säger emot mig, haha) och det var det självklara samtalsämnet på bilfärden hemåt. Väl tillbaka hos Christine (med ett pit stop hos Christines moder för att hämta en mössa) fick jag en hembakad biskvi och körde sen tillbaka mot den stora staden. Jag hann inte mer än komma in genom dörren förrän Saga ringde och sa att hon slutat - självklart körde jag upp till henne sväng då! Vi satt och asgarvade åt en massa gamla bilder som självklart kommer komma upp på vår nya och fantastiska blogg så småningom.



Jag och Christine på Tingvalla i januari





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0